top of page
Who are you

Een onvergetelijke innerlijke reis 

Quantum Healing Hypnosis Technique® 

"De grote verandering staat voor de deur. Iedereen die ervoor heeft gekozen om hier op aarde te zijn op dit moment staat op het punt een transformatie van een grote omvang te ervaren die weinigen kunnen begrijpen. Het is de transformatie van de aarde en de geboorte van haar menselijkheid in volledig geïntegreerde universele wezens."

GeorgeKavassilas

Quantum Healing Hypnosis QHHT® is krachtig en transformerende hypnosetechniek ontwikkeld door wijlen Dolores Cannon. Zij heeft in haar tijd een stevige basis gelegd. Daar waar zij is gestopt gaan wij verder. En zo voel ik het ook.

Ik ga verder en beweeg mee in het potentiele quantumveld. Dit doe ik door het inzetten van verschillende hypnose technieken (QHHT, QM-Hypnose, Past Life Therapy en Introspective Hypnosis). 

Deze verschillende technieken bieden een krachtige ingang om contact te maken met alle delen van jou die aanwezig zijn in dit Universum. Het is een methode om heel makkelijk te reizen in je eigen bewustzijn en een brug te bouwen tot het eigen DieperZelf, voorbij de sluier van vergetlheid/the VOID. Dit groter veld in ons is het deel dat alle antwoorden op onze vragen kent. Het is de sleutel om het potentieel te ontsluiten.

Ik neem je mee op geleide van je eigen onderbewuste in de ervaringen van jouw rondreizende geest/spirit en ziel op een diepe innerlijke reis in al jouw opgedane ervaringen in dit Universum.

 

Een onvergetelijke 5 uur durende reis die je intens beleefd vanuit een veilige, comfortable en speciaal ingerichte praktijkruimte in Schellinkhout.  Dus ontspan, leun achterover en laat de reis beginnen.

DIt is jouw gekozen moment.

See you soon....

Mijn eigen werkwijze
met
QHHT® Hypnose

Ik werk als Multidimensional Quantum Healing Hypnosis Facilitator vanuit een sterk innerlijk weten en voelen.

Dat stelt mij in staat mee te bewegen in menselijk collectief bewustzijnsveld, hierin voel ik wat er nodig is, om maatwerk te leveren in iedere individuele sessie. 

Quantum Healing Hypnosis is werkeijk een diepgaande methode om een innerlijke reis te maken op geleide van het DieperZelf, een groterveld dat altijd in jezelf aanwezig is. Dit veld is toegangkelijk vanuit je HeartSoulEssence en geeft je direct toegang voorbij de sluier van vergetelheid/Void. In dit grote veld ligt alle informatie, kennis en wijsheid opgeslagen die inzichten geeft over jouw huidig leven en over al jouw levens en ervaringen in dit Universum.

'Het is tijd dat wij gaan herinneren wie en wat wij zijn'

 

Op mijn zoektocht naar wie ben ik en naar mijn echte oorsprong heb ik vele spirituele reizen gemaakt die allen een opstap waren tot het punt waar ik nu sta in mijn spirituele volwassenheid.

 

De herinnering aan wat echt is heb ik leer ik ontdekken in de wijsheid en kennis die George Kavassilas deelt met de wereld https://www.ourjourneyhome.earth/. En het is deze herinnering die mij nu helpt mee reizen tijdens QHHT sessies die ik mag faciliteren.

 

We mogen herinneren wat we zijn om te herinneren wie we zijn. Om vervolgens te kunnen navigeren in de velden van ons egobewustzijn, lichaamsbewustzijn, onderbewustzijn en ons dieperzelf en de Ziel. Afwijken van de gebaande paden is hierin zelfs noodzakelijk.

Ik werk allesbehalve standaard, volg niet de spirituele new age beweging, werk niet met chakra's, pijnappel of het kundalinisysteem, engelen, gidsen of opgestegen meesters. Ik werk vooral met natuurlijke organische levende velden, die natuurlijk aanwezig zijn in onszelf. Daar ligt alle diepe kennis, wijsheid en liefde die nodig is om te reizen in alle diepe lagen in onszelf.

 

Ik werk vooral met alle delen, alle deelaspecten van jou, deze delen bezitten alle kennis en wijsheid omdat zij degene zijn die vanuit ervaringen in alle levens die je leeft in dit Universum de experts zijn.

Zie ook mijn blog over Our Journey Home 

Het boeken van een QHHT-sessie is een ervaring die er altijd op gericht is je vooruit te helpen, gericht op het loslaten van ballast en oude pijn zodat er heling kan plaatsvinden op fysiek, emotioneel en mentaal en spiritueel niveau. Het is een uitgebreide vorm van regressie onder hypnose, waarbij ook contact wordt gemaakt met het DieperZelf. Dat laatste maakt de sessie echt heel bijzonder. ​

 

Als QHHT® facilitator navigeer ik samen met jou in de diepste lagen van jouw bewustzijn het onderbewuste tot aan jouw DieperZelf en Ziel.  Dat betekent dat ik maatwerk lever, geen standaard procedures of structuren vol. Ik volg de essentie van jouw Ziel, vanuit gelijkwaardigheid op geleide van mijn eigen Ziel. ALs jij van de gebaande paden af durft te stappen en je ware essentie aan het roer durft te plaatsen, dan ben je bij mij op de juiste plek voor een QHHT sessie. ​

 

Ik kijk ernaar uit om deze ervaring

              met jou te co-creëren.    

     

     SonSoulEssence

Wie ben ik?

Waar kom ik vandaan?

Waarom ben ik hier? 

Waar ga ik naar toe? 

Hoe werkt een
QHHT® dagsessie

Het gesprek 

De sessie begint het zetten van een intentie om te willen weten wie jij in essentie bent. Dit is de ingang voor jou om een QHHT sessie met heel je hart te beleven. Eenmaal bij mij in de praktijk starten we met het interview. Een opengesprek waarin jij alle belangrijke impactvolle momenten die in je leven bepalend zijn (geweest) met mij deelt zodat ik je beter kan leren kennen. (Hier kun jij van te voren over nadenken en vormt al een mooie voorbereiding op je eigen sessie). Het interview duurt ongeveer 1,1/2 tot 2 uur.

De sessie 

ik begeleidt jou op een diepe innerlijke reis naar een ontspannen vorm van hypnotische trance met behulp van visualisatietechnieken. Dit stelt je in staat om "andere" levens te betreden. Dit zijn incarnaties die je onderbewustzijn voor je heeft geselecteerd om te zien en te ervaren en die relevant zijn om je huidige levenssituatie beter te begrijpen.

Je zult zien dat deze zeer relevant zijn en betrekking hebben op jouw huidig leven en de vragen waarmee je bent gekomen. Je kunt werkelijk overal terecht komen, dus ook buiten alle vormen van tijd, ruimte en vorm. Er voor openstaan is een van de belangrijkste wensen, evenals je intentie waarmee je een sessie wenst te ervaren.

Het DieperZelf

Het contact met het DieperZelf en de  Ziel is een deel van ons dat alle kennis en wijsheid bevat en toegankelijk is in deze diepe staat van hypnotische trance, ook wel de theta staat genoemd. Eenmaal verbonden met je DieperZelf, vraag ik atijd toestemming om de ingebrachte vraagstukken voor te leggen aan dit deel van jou. De informatie is bedoeld om helderheid,  begeleiding, inzichten en begrip over de belangrijkste zaken die spelen in je leven te krijgen,  met als resultaat volle wind in je zeilen te krijgen en vooruit te komen op het pad wat jij reeds hebt ingezet. Dit deel van de sessie duurt ongeveer 2 uur. 

Duur van de sessie

De tijd die een QHHT® dagsessie in beslag neemt is ongeveer in totaal van begin tot het eind 5 uur. Na de sessie is er nog tijd om jouw ervaring door te spreken en zet ik met alle liefde een kopje koffie voor jou en zorg ik ervoor dat jij weer goed geaard en fris op weg naar huis. De opname zal je op een later moment via WeTransfer worden toegezonden. Belangrijk is dat je de opname  terugluistert om alle ervaringen en inzichten te integreren in de weken, maanden die volgen.

SonSoulEssence
bottom of page