top of page

Een onvergetelijke reis met QHHT®

Ik neem je mee op geleide van je eigen onderbewuste, je rondreizende geest/spirit en ziel op een diepe innerlijke reis in al jouw opgedane ervaringen in dit specifiek Universum. Een onvergeltelijke 4 a 5 uur durende reis die je intens beleefd vanuit een veilige, comfortable en speciaal ingerichte praktijkruimte in Schellinkhout.  Dus ontspan, leun achterover en laat de reis beginnen. DIt is jouw gekozen moment. 

How does it all work?

Quantum Healing Hypnosis 

Hoe werkt een QHHT sessie?

QHHT is een uitgesproken krachtige hypnosetechniek die een diepgaande transformerende reis belooft. SonSoulEssence combineert verschillende hypnose technieken om het hoogst haalbare uit een sessie te halen. Belangrijk hierin is om goed aan te voelen, en mee te navigeren om maatwerk te kunnen leveren. Dolores Cannon is als grondlegster van deze QHHT® techniek een inspiratie geweest voor velen. 'Daar waar ik stop gaan jullie verder' is een beroemde uitspraak van Dolores. En we moeten vooral doorgaan, ons bewustzijn ontwaakt en vraagt om een aandere aanpak van begeleiding tijdens een QHHT sessie. 

 

Het begin

De sessie begint met een interview waarin jij alle belangrijke impactvolle momenten die in je leven bepalend zijn (geweest) met mij deelt zodat ik je beter kan leren kennen. (Hier kun jij van te voren over nadeken en vormt al een mooie voorbereiding op je eigen sessie). Tevens kijken naar jouw thematieken en kwaliteiten.

 

Het eerste deel van de sessie, het interview duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur. In dit deel bespreken we ook de vragen die jij hebt opgeschreven (max 10-15 vragen). De vragen die je mee neemt kunnen over alles gaan, alles wat jou bezig houdt. Je kunt bijvoorbeeld vragen naar je  levensdoel, je relaties of gebrek aan afwezigheid, je carrière, gezondheid, ziekten, familie, kinderen, enz. Werkelijk alles is bespreekbaar.

De sessie zelf

Na een korte pauze en een lichte maaltijd beginnen we aan de sessie en ik zal je naar een ontspannen vorm van hypnotische trance leiden met behulp van visualisatietechnieken, waarmee je een of meer "andere" levens kunt betreden. Dit zijn incarnaties die je onderbewustzijn voor je heeft geselecteerd om te zien, die relevant zijn voor je huidige levenssituatie. Om te verkennen en van te leren. Je zult zien dat deze zeer relevant zijn en betrekking hebben op jouw huidig leven en de vragen waarmee je bent gekomen. Je kunt werkelijk overal terecht komen, dus ook buiten alle vormen van tijd, ruimte en vorm. Er voor openstaan is een van de belangrijkste wensen, evenals je intentie waarmee je een sessie wenst te ervaren.  

 

Na deze ervaring zullen we contact maken met je DieperZelf en je Ziel.  Dit is een deel van ons dat alle kennis en wijsheid bevat en toegankelijk is in deze diepe staat van hypnotische trance, ook wel de theta staat genoemd.  Eenmaal verbonden met je DieperZelf, vraag ik atijd toestemming om de ingebrachte vraagstukken voor te leggen aan dit deel van jou. De informatie is bedoeld om helderheid,  begeleiding, inzichten en begrip over de belangrijkste zaken die spelen in je leven te krijgen,  met als resultaat volle wind in je zeilen te krijgen en vooruit te komen op het pad wat jij reeds hebt ingezet. Dit deel van de sessie duurt ongeveer 2 uur. 

Na de sessie 

De totale tijd die een sessie in beslag neemt is ongeveer minimaal 4 uur en maxilmaal 5 uur.

Na de sessie is er nog tijd om jouw ervaring door te spreken en ga je weer goed geaard en fris op weg naar huis. Het nabespreken zal ongeveer 30 minuten duren. De opname zal je op een later moment via WeTransfer worden toegezonden. Belangrijk is dat je de opname ook terugluistert. 

A journey you never will forget

Quantum Healing Hypnosis en QM Hypnosis 

Mijn eigen werkwijze met QHHT & QM Hypnose

George Kavassilas Our Journey Home
Our journey in this Universe
Syntetische Universum The Matrix

Hoe kom je bij deze innerlijke kennis en wijsheid?

QHHT Is werkeijk een diepgaande methode om een innerlijke reis te maken op geleide van het DieperZelf, een groterveld dat altijd in jezelf aanwezig is.  Dit veld is toegangkelijk vanuit je heartsoulessence en geeft je direct toegang tot alle innerlijke kennis en wijsheid waaruit alle antwoorden komen die je nodig hebt om weer verder te kunnen op je ingezette pad. In dit veld ligt alle informatie die inzichten geeft over  jouw huidig leven en over al jouw levens in dit Universum. Het is tijd dat wij gaan herinneren wie en wat wij zijn.

Zelf voeg ik mijn eigen kennis, wijsheid en liefde toe in de sessies die ik faciliteer. Dit betekent dat ik werk vanuit the HeartSoulEssence en alle informatie die ik inmiddels heb mogen verzamelen over dit specifieke Universum, ons menszijn als Avatar op onze planeet Moeder Aarde. We mogen echt weer herinneren wat we zijn om te herinneren wie we zijn. Om vervolgens te kunnen navigeren in de velden van ons egobewustzijn, lichaamsbewustzijn, onderbewustzijn en ons dieperzelf. Afwijken van de geijkte paden is hierin zelfs noodzakelijk.

 

Ik werk allesbehalve standaard, volg niet de spirituele new age beweging, werk niet met chakra's, pijnappel of het kundalinisysteem, engelen, gidsen of opgestegen meesters. Ik werk vooral met natuurlijke organische levende velden, die natuurlijk aanwezig zijn in onszelf. Daar ligt wat mij betreft alle diepe kennis, wijsheid en liefde die nodig is om te reizen in alle diepe lagen in onszelf.

 

Ik werk vooral met alle delen, alle deelaspecten van jou, deze delen bezitten alle kennis en wijsheid omdat zij degene zijn die vanuit ervaringen in alle levens die je leeft in dit Universum de experts zijn. Zie ook mijn blog over Our Journey Home 

Het boeken van een QHHT & QM sessie is een ervaring die er altijd op gericht is je vooruit te helpen,  gericht op het loslaten van ballast en oude pijn zodat er heling kan plaatsvinden op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Het is een uitgebreide vorm van regressie onder hypnose, waarbij ook contact wordt gemaakt met het DieperZelf. Dat laatste maakt de sessie echt heel bijzonder. 

Als QHHT & QM facilitator navigeer ik samen met jou in de diepste lagen van jouw bewustzijn het onderbewuste tot aan jouw DieperZelf en Ziel. Dat houdt in dat ik maatwerk lever, geen standaard procedures of structuren vol. Ik volg de essentie van jouw Ziel, vanuit gelijkwaardigheid op geleide van mijn eigen Ziel. ALs jij van de geijkte paden af durft te stappen en je ware essentie aan het roer durft te plaatsen, dan ben je bij mij op de juiste plek voor een QHHT sessie.

Ik kijk ernaar uit om deze ervaring met jou te co-creëren.

SonSoulEssence

Quantum Healing Hypnosis

bottom of page