top of page

Past Life Therapy

Trauma Release Therapy gericht om bewust te maken wat onbewust is. Hiermee wordt het het sypmtoom of de klacht die leidt naar die traumatische gebeurtenis of ervaring welke onafgemaakt is bewust gemaakt. Wanneer deze voor eens en voor alijtd in compleetheid wordt voltooid verdwijnt ook het symptoom. Dit is een nieuwe manier van Trauma Therapie.

Past Life Therapy (PLT) is een techniek die bedoeld is om de oorsprong, de kern van alle problemen aan te pakken. Er is geen geloof in het vorige leven nodig om deze techniek te laten werken. Tijdens deze techniek wordt geen hypnotische inductie gebruikt. We 'volgen' de symptomen die je ervaart om je problemen bij de bron, de kernwortel te vinden, aan te pakken en aan te pakken, wat misschien in het fenomeen zit dat bekend staat als het verleden of vorig leven, maar wat kan worden gevonden in dit leven, in de tijd dat je in de baarmoeder van je moeder was of op andere momenten in je huidig leven.

Tegenwoordig is het niet meer genoeg om de pijn en de emoties te genezen die iemands leven verstoren. Het is niet meer genoeg om fobie, angst of mentale nood op te lossen. We moeten een ander bewustzijn over onszelf bereiken. Zodra de pijn is opgelost, moeten mensen verantwoordelijkheid nemen voor hun oorspronkelijke acties, de autonomie en de macht over hun eigen lot in eigen handen nemen en uiteindelijk wakker worden voor het bewustzijn van zichzelf. De verandering in het bewustzijn van mensen brengt onmiddellijke veranderingen met zich mee in hun dagelijkse omgeving, eerst in hun familie en onmiddellijk daarna in de omgeving waarin hun leven zich ontwikkelt. Het heeft dus een vermenigvuldigend effect; het is hard werken, langzaam, maar zeker.

Je komt als client,  naar mij  toe met een aanvankelijk doel,  met een intentie: Wat wil jouw ziel helen?  

Daarnaast wens je heling en genezing van de pijn of het nu voortkomt uit fobie, angst, of mentale nood. etc.etc.

Als therapeut houd ik ten allen tijde in gedachten dat ik niet de genezer ben, want als client doorleef jij alles en volgt hieruit juist die heling en de genezing.  Als jij doet  wat je moet doen, volgt de verlichting als vanzelf. Vaak is dit het punt waar therapeutisch werk ook eindigt. Je kunt met een een of meerdere sessies heel veel bereiken. 

Door met PLT te werken, creeren wij samen de mogelijkheid om de wereld van geweld te de-programmeren. We dragen collectief nog steeds de last van geweld, haat, wrok, frustratie en pijn uit het verleden. En terwijl we deze wonden in de ziel geleidelijk genezen, beginnen we het licht te zien en datzelfde licht in onze medemensen te herkennen. Alleen als we universeel kunnen erkennen dat "de ander", wie het ook is, welke religie of kleur ze ook zijn, een andere vorm van onszelf is, zullen we ophouden elkaar te achtervolgen en elkaar pijn te doen. We zullen dan de liefde in het hart en in de ogen van de ander zien.

bottom of page