top of page
wie is Son

Sonja (1975) heeft zich in haar loopbaan bij de Koninklijke Marine (23-02-1998-01-06-2024) opgewerkt van onderofficier tot officier. In de wereld van Defensie heeft ze zich ook altijd spiritueel ontwikkeld. Deze twee werelden hebben voor haar altijd als natuurlijk aangevoeld waardoor het combineren van beide haar in balans hebben gehouden.

 

Uiteindelijk kiest Son ervoor om volledig haar hart te volgen en alle energie te richten op haar eigen praktijk SonSoulEssence. Hiermee eindigt per 01-06-2024 haar reis binnen de Koninklijke Marine. Dit nieuwe begin stelt haar in de gelegenheid om al haar opgedane ervaringen binnen Defensie en het leven zelf in te zetten voor de mens op zoek naar wie zij ten diepste zijn, om de herinnering van de ware essentie te vinden in zichzelf. Om dit te  kunnen moet ze alles loslaten wat zo vertrouwd is en een duik in het diepe te nemen om de roep van haar eigen ziel te volgen. Een ongekende dappere keuze die ongetwijfeld weer mooie nieuwe levenservaringen zullen opleveren die haar en anderen helpen om van binnenuit te herinneren wie zij ten diepste zijn. 

In haar praktijk SonSoulEssence navigeert Son samen met jou tijdens deze diepe innerlijke reis in de wereld van het onderbewuste, de rondreizende geest/spirit en de Ziel. Ben jij klaar om weer vol te herinneren wie jij nog meer bent buiten het mens zijn, je ego en persoonlijkheid, wil jij weer leren trouw zijn aan jezelf en hiermee je volle potentieel ontdekken. Dan ben je bij Son op de juiste plaats en in de juiste tijd en uiteraard van harte welkom. 

It's time to remember what we are, to remember who we are.

Sonja van de Reep

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Voor wie is SonSoulEssence

SonSoulEssence is er voor iedereen die op zoek is naar antwoorden op (levens)vragen die vanuit een innerlijk weten kunnen worden beantwoord. Om deze antwoorden te vinden is het niet langer mogelijk dat wij buiten onszelf zoeken, we dragen alle kennis en wijsheid in onszelf. Weer herinneren is wat er nodig is. Ik helpt je om een brug te slaan tussen jouw buitenwereld en je innerlijke binnenwereld. Deze twee werelden waarin wij leven vraagt om een bewustzijnverruimingsproces, dat alleen nog maar van binnenuit kan worden gestart.

Voor de een is nog (veel) werk te verrichten door aan opgeslagen en vastzittende emoties ontstaan uit traumatische ervaringen te werken. Voor de ander is er meer ruimte om verder op te zoek gaan naar wie je nog meer bent buiten het mens zijn, buiten  het ego en het persoonlijkzelf. Ik begeleid iedereen op zijn of haar innerlijke reis door Quantum Healing Hypnosis, Introspective Hypnosis of Past Life therapy in te zetten. Het is aan jou om deze reis te starten, eenmaal gestart kom je erachter dat je steeds dieper en verder wilt onderzoeken naar wie je werkelijk bent, waar je vandaan komt, waar je naar op weg bent en waarom je hier op aarde bent.

De ene kant van het spectrum is de mens die begrip, inzicht en balans zoekt in het leven waar trauma en thematieken nog volop aanwezig zijn en die NU aandacht vragen. Op dit pad is helderheid nodig die een middenweg kan blootleggen waar herinnering van wie je bent buiten alle opgelegede programmeringen, overtuigingen en beperkingen ligt opgeslagen. Dit leidt vanzelf naar de andere zijde van wat is. Deze andere kant is het waar je leert ontdekken wie je ten diepste ook bent, wie of wat de ware essentie is van wie jij werkelijk bent.

It takes one to know one

Vanuit mijn achtergrond als beroepsmilitair en verpleegkundige ben ik in staat om vanuit eigen ervaringen jou te ondersteunen in het proces van trauma healing. Ben jij iemand die moed, kracht en doorzettingsvermogen heeft om diep te duiken in trauma's en blokkade's, dan navigeer ik samen met jou langs fysieke, emotionele en mentale landschappen,  zodat je (be)grip kunt krijgen op de symptomen die zich steeds maar presenteren en waar jij binnen de reguliere hulpverlening maar geen echte doorbraak kunt maken.  

 

Neem vooral contact op met mij als je voelt dat je buiten de geijkte paden durft te lopen, waar je op zoek gaat in de diepte waar trauma's en blokkades zichtbaar worden.

bottom of page