top of page
external-file_edited.jpg

Bereikbaarheid Praktijk Son Soul Essence

De praktijk is makkelijk te bereikbaar met de auto of het OV. Voor de deur van de praktijk is er altijd voldoende ruimte om gratis te parkeren (graag aan slootzijde parkeren). Praktijk SonSoulEssence bevindt zich op de eerste verdieping, bereikbaar via een achterom. Om de praktijk te bereiken zult dus een trap omhoog moeten. De praktijk heeft beschikking over een eigen toiletruimte welke zich direct naast de praktijkruimte bevindt op de eerste verdieping. Hier kunt u van gebruikmaken gedurende de dag.

B & B 

In de direct omgeving en iets daarbuiten vind je hele mooie B&B waar je helemaal tot rust kunt komen. Veel mensen die mijn praktijk bezoeken komen van ver en maken dankbaar gebruik van een overnachting in deze prachtige omgeving. 

Na de sessie 

Na de sessie even lekker uitwaaien?

Dat kan aan het Markermeer waar de praktijk direct aan gelegen is.  Zo rijdt u heerlijk ontspannen weer terug naar huis.

Openbaar vervoer

Komt u met het OV? Dan kunt u in onderstaande informatie/link terugvinden hoe u makkelijk bij de praktijk kunt komen. De  praktijk is op loopafstand van de bushalte (5 min). Busje 412 naar BovenKarspel nemen zie hiervoor: 

https://buurtbus412.nl/wp-content/uploads/2021/09/Dienstregeling_lijn412.pdf

Openingstijden

Praktijk SonSoulEssence
Havenweg 26

1697 KT Schellinkhout

Mon - Fri

Op afspraak

10:00 am – 16:00 pm

bottom of page