top of page

I create the Art, and it is you who makes the connection with the unique message your Soul shares with you.

IMG_7583.jpg

Mijn verhaal

Enkele jaren geleden begon ik spontaan met het creëren van encausticart, al snel bleek dat ik met alleen een klein strijkijzertje en gekleurde blokjes bijenwas totaal andere afbeeldingen kreeg dan de standaard encausticart. Ik voelde dat er een energie vrijkwam welke ik niet eerder had gevoeld. Ik besloot verder te ontdekken wat er gebeurde als ik mij afstemde op de energie van anderen. Het resultaat was echt super mooi en het raakte meteen de kern en daarmee ieders hart en ziel. De tekeningen die ik mocht creeren zitten vol met energie en bezieling. Nu blijkt na jaren dat mensen de tekening nog steeds in huis hebben staan en er nog steeds met heel veel plezier naar kijken.

Mijn werkwijze

Hoe komt Soul Art tot stand

Zodra er een aanvraag wordt plaatst voor Soul Art ga ik aan de slag. Werken met energie vind plaats op de juiste tijd en kent geen haast of druk, wel is het vaak binnen een week in huis. Wat ik nodig heb van jou is je volle naam, geboortedatum en adres voor verzending.

Wetenswaardigheden over jouw Soul Art

  • De afmeting van een Soul Art is 10,5 cm x 15 cm. Ik werk bewust met een klein voormaat omdat dit het mooiste resultaat geeft. Ook laat dit formaat zich makkelijk inlijsten.

  • Soul Art vraag om een lijstje met passe-partout. Je kunt op dit moment deze lijstjes vinden bij de Action. 

  • Belangrijk is dat je Soul Art zo nu en dan heel licht oppoest met een zachte doek, de bijenwas wordt dan warm en Soul Art komt weer helemaal tot leven.

  • Zet Soul Art op een voor jou mooie plek in je huis, zodat je er regelmatig contact mee kunt maken. Alles is immers energie, en zo ook jouw unieke Soul Art. 

Deep Diving met jouw Soul Art 
Soul Art vraagt om jouw eigen zienswijze en dat betekent dat jij degene bent die de tekening leest, veilig en vertrouwd vanuit je eigen huis waarin je alle tijd hebt om echt te voelen wat de boodschap is achter de tekening. Er komt dus geen boodschap van mij bij de tekening. Zie het als een mooie training om diep naar binnen te duiken en af te stemmen op jouw eigen zielessentie. Hoe mooi is dat. Dat is precies wat er NU in deze tijd van ons gevraagd wordt  En dit is ook hoe ik werk, niets ligt meer buiten jezelf, alles mag een innerlijk weten worden. 

Wat kost een Soul Art 
De kosten van de tekening zijn €45 exclusief (verzendkosten NL zijn €4,90. en België €5,90.) Verzending geschiedt via Post NL met track and tracenummer zodat jij ook je post kunt volgen en precies weet wanneer Soul Art bij jou op de deurmat valt. 

Gaarne betaling op voorhand overmaken mogelijk op  NL28 KNAB 0621 3891 61 t.n.v. Praktijk SonSoulEssence Sonja van de Reep te Schellinkhout.  Onder vermelding van eigen naam, en Soul Art. Bij ontvangen van de betaling ga ik voor jou aan de slag.

View Gallery

In de gallerij vind je een klein deel van de Soul Art die ik de afgelopen jaren heb mogen maken.  Mocht je nu ook interesse hebben in een tekening neem dan vooral contact met mij op. via whatsapp of via de mail

bottom of page