top of page

Betaling van de sessie

Betaling is mogelijk via overmaken uiterlijk 2 dagen voor datum sessie. Gebruik hiervoor NL28 KNAB 0621 3891 61 t.n.v. Praktijk SonSoulEssence Sonja van de Reep te Schellinkhout. Onder vermelding QHHT , jouw naam en datum sessie.​

Contant betalen

Uiteraard is het ook mogelijk om contant te betalen, gaarne dit aangeven op voorhand via mail. Dit om contant geld in omloop te houden. 

 

Annulering van een sessie 48 uur voor aanvang sessie is het nog mogelijk om de sessie te annuleren. Rekening houdend met het feit dat ik een hele dag reserveer voor een sessie houdt ik 48 uur annulering aan. Bij geen voortijdige annulering ben ik genoodzaakt een volledige sessie te factureren, je ontvangt dan een factuur van mij. ​

 

Persoonlijk budget werkgever of betaling via werkgever

Indien je via persoonlijk budget vanuit de werkgever een sessie boekt geldt hiervoor een ander tarief. Neem hiervoor contact op met mij via de mail. Dit zakelijke tarief ligt hoger, omdat bedrijven financiële voordelen genieten, zoals lagere kosten en belastingvoordelen. Particulieren hebben deze voordelen niet; daardoor hanteren ik voor particulieren lagere tarieven. Voor werkgevers is het heel interessant om te investeren in een Quantum Healing sessie  vanwege de vele voordelen voor het welzijn en uiteindelijk de productiviteit van jou als medewerker. Het nut hiervan is bewezen in een groot aantal onderzoeken. 

Het gemak van een QHHT sessie in je eigen huis.

Een QHHT bij jou thuis, wanneer jij zelf niet in staat bent om te reizen.

Mocht om bepaalde (gezondheids) redenen jijzelf niet in staat zijn om te reizen dan kan ik in goed overleg, onder bepaalde voorwaarden bij jou thuis een QHHT sessie verzorgen. 

Scherm­afbeelding 2024-04-08 om 14.31.04.png

Een QHHT sessie in je eigen vertrouwde omgeving.

Wanneer kom ik bij jou thuis?

  • De afstand die ik hiervoor reis ligt niet verder maximaal 1 uur en 15 minuten rijden.

  • De reiskosten bedragen €0,23 per kilometer  

  • Er wordt een extra bedrag van €100 berekend op de standaardprijs van een QHHT sessie. Als vergoeding voor de heen en terugreis in tijd.

  • Van te voren bespreek en overleg ik met jou de totale kosten van de QHHT sessie, bij akkoord kan de sessie worden ingepland en kom ik op afgesproken datum naar jou toe. 

 

bottom of page