top of page

Disclaimer

Vul het volgende formulier in om deel te kunnen nemen aan de sessie.

 

Dankjewel voor begrip en medewerking en invulling van het formulier.

Sonja van Dommelen van de Reep, is geen arts en heeft derhalve geen diploma in de psychiatrie en stelt geen diagnose m.b.t lichamelijke of mentale stoornissen.

Deelname

 • Ik kies er zelf voor deel te nemen aan deze hypnose omdat ik hier wil zijn.

 • Ik begrijp dat ik geen patiënt ben, maar een deelnemer in mijn hypnose ervaring. 

 • Ik begrijp dat elke suggestie die tijdens deze sessie wordt gedaan slechts een onderdeel is van een persoonlijk en educatief motivatie programma, puur informatief. 

 • Ik begrijp dat dit een transformatieproces is en dat het tijd nodig heeft om tot een bepaald resultaat te komen. 

Hypnose

Hypnose is niet bedoeld om een specifieke aandoening te genezen. Sonja van Dommelen van de Reep claimt op geen enkele manier een remedie te bieden voor een aandoening of ziekte. Individuele resultaten kunnen verschillen. Elke sessie is uniek en het succes ervan hangt af van de samenwerking en vertrouwen in het proces. 

 • Ik ben bereid om geleid te worden door ontspanningsoefeningen, visualisatie en andere hypnose technieken.

 • Ik ben mij bewust dat deze technieken niet medisch maar spiritueel van aard zijn. Het is mijn eigen verantwoording om contact op te nemen met mijn behandelend arts wanneer er veranderingen zijn in mijn medische conditie of mijn medicatie behoefte.

 • Ik begrijp dat deze technieken geen vervanging zijn voor reguliere medische zorg en erken dat ik geadviseerd ben om contact op te nemen met mijn medisch professional voor nieuwe of bestaande medische condities.

 • Ik begrijp dat gehypnotiseerd zijn niet als slapen is. Tijdens een diepe hypnotiserende trance, kan je jouw ogen openen, spreken, luisteren, lopen of lachen en ben je misschien ook wel bewust van alles wat er om je heen gebeurt. Je kan zelfs je ogen open doen en zeggen dat het niet werkt. Maar wanneer jij je overgeeft aan deze technieken en je open stelt voor de gevoelens en gedachten die in je op komen wanneer Sonja tegen je praat zal je ontspannen en kan je situaties herinneren die je bewust niet wist, uit dit of een ander (vorig) leven.

 • Ik begrijp dat alle healing zelf healing is en dat Sonja deze methode faciliteert voor mij, om mijzelf te helen. Het is mijn eigen verantwoording om eerlijk en open te zijn en accurate feedback en informatie te geven welke een positieve de uitkomst van de sessie kunnen bevorderen.

Opname van de sessie

 • Ik begrijp dat de sessie digitaal opgenomen zal worden voor mijn eigen gebruik na de sessie. Ik begrijp ook dat er door de metafysische aard van de sessie en de energie in de ruimte tijdens de sessie er een mogelijkheid kan bestaan dat de opname niet goed is gegaan, dat het blanco is of dat er een statische storing in zit.

 • Ik begrijp dat ik zelf geen opname maak met mijn prive telefoon van de sessie. Dit is niet toegestaan.

Schadevergoeding

 • Ik erken dat ik instem in een samenwerkingsrelatie met Sonja en dat ik deelneem aan een sessie waarin meerdere relevante hypnose technieken worden combineert. Ik erken dat er geen recht is op schadevergoeding, claims op copyright of andere eisen op welke manier dan ook, die voortvloeien uit mijn sessie met Sonja. 

 • Sonja  is o.a. een gecertificeerd QHHT en QM en Introspective Hypnosis practitioner. Zij is toegewijd naar jou en jouw sessie en zal al haar kennis inzetten om je te helpen. Je hebt haar volledige integriteit, professionaliteit vertrouwelijkheid en respect. Alle verkoop is definitief er is geen geld terug garantie. Mocht blijken dat de sessie niet tot volle tevredenheid is verlopen dient deze wel te worden betaald en kan er in overleg voor worden gekozen om nogmaals terug te komen voor een vervolgsessie welke tegen een gereduceerde vergoeding of dan wel kosteloos kan worden aangeboden. Dit besluit is aan Sonja van de Reep. 

AVG 

 • Volgens AVG richtlijnen zal ik Sonja na de QHHT & QM, Introspective hypnose en Past Life Therapy sessie alle gegevens die ik van jou heb mogen ontvangen na 1 maand definitief verwijderen uit mijn e-mail.

Gezondheidsverklaring voor een sessie met QHHT & QM.

 • Ik verklaar dat ik de waarheid zal vertellen door akkoord te gaan met onderstaande informatie:

 • Ik verklaar dat ik geen van onderstaande ziekten of aandoeningen heb en ik gebruik geen alcohol, drugs, of gevoelsonderdrukkende medicatie voor, tijdens of direct na de sessie: 

 

1 Bij ernstige depressie,

2 Alzheimer,

3 Bipolaire stoornis,

4 Borderline,psychose,

4 Schizofrenie, 

5 Labiele persoonlijkheid, 

6 Ernstige verslavingsproblemen, drugs en alcohol gebruik.

7 Bij gebruik van gevoels-onderdrukkende medicatie.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page