top of page

Introspective Hypnosis

Introspective Hypnosis (ISH) biedt je de unieke kans om op gelaagdheid van het fysieke, emotionele en mentale en spiritueel niveau inzichten te verkrijgen in de symptomen en klachten die in de kern daar zijn ontstaan. Het helpt je opschonen van trauma en blokkade's om weer in echt  trouw te zijn aan jezelf en wie je ten diepste bent. 

ISH helpt mensen te reizen op geleide van de Ziel op zoek naar de oorsprong van elk psychosomatisch symptoom, zoals pijn, verdriet, depressie, angsten, fobieën, relatieproblemen, verslavingen, enz. Het bengt je naar de oorsprong van de kern waar symptomen en klachten ontstaan en biedt vergeving, inzichten en begrip in jezelf, in anderen en specifieke situaties waarin jij je bevindt. 

Scherm­afbeelding 2023-12-19 om 06.59_edited.jpg

Deze sessie kan bijna onbeperkte toepassingen hebben. De meeste uitdagingen zijn slechts symptomen van diepere wonden die in het verleden zijn ontstaan. Introspectieve hypnose is een modaliteit die niet alleen de symptomen 'behandelt' waar je mee worstelt, maar ook effectief problemen aanpakt bij hun oorsprong. Introspectieve Hypnose is een therapiesessie en een spirituele reis van empowerment die niet religieus is en langs je huidige geloofssysteem gaat. Dit is een zeer interactieve sessie die de kracht heeft om je inzichtelijke kennis, een nieuw perspectief en de hoog nodige empowerment te geven. Het geeft je de mogelijkheid om stil te staan bij oude wonden bij te wonen en het geeft je kracht om je uitdaginen in je huidig leven aan op te lossen. Je zult loslaten wat je ervan weerhoudt om de persoon te zijn die je wilt zijn.

 

Tijdens de sessie, in een veilige ruimte, help ik je bij een heel natuurlijk proces van zelfontdekking en zelftransformatie. Ik ben hier om je te helpen verbinding te maken met je innerlijke wijsheid, je doelen op een gezonde manier te bereiken en de beste versie van jezelf te worden. Introspectieve hypnose is een methode van regressieve hypnotherapie, die ik heb geleerd van Antonio Sangio Alba Weinman, die op hun beurt weer leerde van Aurelio Mejia, Dolores Cannon & anderen. Ze hebben allemaal duizenden klanten behandeld met verbluffende resultaten.

De sessie start met een kort interview over jouw leven, opgevolgd door de hypnose sessie welke ongeveer 2 uur duurt. Een sessie duurt in totaal niet langer dan 3 a 3, 5 uur.

bottom of page