top of page
Scherm­afbeelding 2024-04-25 om 09.04.52.png

Introspective Hypnosis

Introspectieve hypnose helpt jou op zoek te gaan naar de oorsprong van elk psychosomatisch symptoom, zoals pijn, verdriet, depressie, angsten, fobieën, relatieproblemen, verslavingen, enz.

 

Het biedt jou een veilige en ondersteunende ruimte om traumatische ervaringen die mogelijk een blijvende impact hebben achtergelaten, te verwerken en los te laten. Door dit werk kunnen we de emotionele lading wegnemen die vaak blijft hangen in de nasleep van traumatische gebeurtenissen. We kunnen de herinnering niet wissen, maar we kunnen wel de emotionele lading loslaten die die herinnering actief houdt en het leven van het individu beïnvloedt door middel van fobieën, angsten en onopgeloste emoties.

 

Door de krachtige technieken van introspectieve hypnose te integreren, is het mijn doel om een alomvattende helende ervaring te bieden. Deze methode stelt jou in staat de diepten van je eigen onderbewustzijn te verkennen, de oorsprong van jouw uitdagingen bloot te leggen en een reis van zelfontdekking, genezing en emotioneel welzijn te beginnen.

 

Door middel van introspectieve hypnose kun jij navigeren door de ingewikkelde landschappen van je innerlijke wereld en uit deze reis komen met verhoogde helderheid, innerlijke vrede en een diepgaand begrip van jezelf.

Scherm­afbeelding 2024-04-21 om 07.35.58.png

Waarom Introspective Hypnosis?

Waarom Is Introspectieve Hypnose Anders Dan Andere Regressietechnieken?

 

Introspectieve hypnose concentreert zich op gebeurtenissen of problemen die in het huidige leven zijn ontstaan. Als de oorsprong niet wordt gevonden in het huidige leven, dan vragen we het onderbewustzijn om ons mee te nemen naar een ander/vorig leven, naar de tijd dat het is ontstaan.

 

Deze methode is zeer flexibel, gebaseerd op het principe dat elke persoon uniek is. Het kan gemakkelijk worden aangepast aan de eisen van elke client en elke sessie, om samen te werken  naar het meest positieve resultaat.

Scherm­afbeelding 2024-04-25 om 09.04.01.png

Een Introspective hypnose sessie kent onbeperkte toepassingen. De meeste uitdagingen zijn symptomen ontstaan uit diepere wonden die in het verleden zijn ontstaan. Introspectieve hypnose is een modaliteit die niet alleen de symptomen 'behandelt' waar je mee worstelt, maar ook effectief problemen aanpakt bij hun oorsprong, de kern. 

 

Introspectieve hypnose is niet alllen een therapiesessie maar ook een spirituele reis van empowerment die geen religieuze aanpak kent en daarom langs je huidige geloofssysteem gaat. Het is een zeer interactieve sessie die de kracht heeft om je inzichtelijke kennis, een nieuw perspectief en de hoog nodige empowerment te geven die je nodig hebt.

 

Het geeft je de mogelijkheid om stil te staan bij oude wonden en triggers en het geeft je kracht om je uitdagingen in je huidig leven aan te pakken en op te lossen. Je zult loslaten wat je ervan weerhoudt om de persoon te zijn die je wilt zijn.

 

Tijdens de sessie, in een veilige ruimte, help ik je bij een heel natuurlijk proces van zelfontdekking en zelftransformatie. Ik ben hier om je te helpen verbinding te maken met je innerlijke kennis en wijsheid, je doelen op een gezonde manier te bereiken en de beste versie van jezelf te worden. 

Ik ben in deze techniek opgeleid door twee Master hypnotherapeuten, Antonio Sangio en Alba Weinman.

Deze methode is niet gebaseerd op het stellen van vragen aan je Hogere Zelf/DieperZelf. In plaats daarvan richt het zich op het werken met de ziel in de zoektocht naar antwoorden en oorsprong van de huidige symptomen. Het is een methode die hypnose combineert met de dynamiek van vergeving en spiritualiteit om gedragsveranderingen te bereiken en verlichting te bieden.

 

Introspectieve hypnose helpt mensen ook om te reizen op geleide van de ziel op zoek naar de oorsprong van psychosomatische symptomen zoals pijn, verdriet, depressie, angst, fobieën, relatieproblemen, verslavingen, enz.

 

Introspectieve Hypnose helpt ook spirits/geesten/lost souls die aan het energieveld van de jou als client hechten en voor fysieke en mentale ongemakken zorgen. Het bewustmaken van deze aanhechtingen en het daarmee onthechten van deze spirits, entiteiten, lost souls zorgt voor oplossing van het probleem, het symptoom. En geeft per direct verlichting. 

De kunst van Introspective Hypnosis

Introspective Hypnosis  is als een regressietherapie en bestaat uit verschillende lagen en technieken, met als doel een heldende ervaring. Als deze reis zich ontvouwt verbinden we ons steeds meer met deze technieken en dienen zij als een ondersteuning in jouw heldene reis en proces. 

       

            Regression to the womb

            Trauma Release

            Soul Entrapment

            Forgiveness Therapy

            Past Life Regression

            Soul Fragmentation

            Spirit Releasement

            Role Change

Scherm­afbeelding 2024-04-25 om 09.04.14.png
Scherm­afbeelding 2024-04-25 om 09.03.49.png

Voorbereiding 
Introspective Hypnosis

 • Voel wat jou ziel wenst te helen als voorbereiding op de sessie

 • Benader de sessie met een open mind en een open hart.

 • Je weet van te voren niet wat er tijdens een sessie naar boven komt of wat er gebeurt. Dit valt niet te sturen door je mind, je ziel heeft hierin de leiding

 • Heb geen verwachtingen, oordeel niet en saboteer jezelf niet tijdens een sessie

 • Neem geen koffie voor de sessie

 • Neem geen alchohol de avond voor de sessie

 • Voordat je naar de sessie komt, neem even een moment voor jezelf en besef je dat dit jouw gekozen moment is om de sessie te ervaren en te voelen wat je ziel wenst te helen.

 • Je hoeft op voorhand geen vragen mee te brengen zoals bij QHHT®

 • Elke hypnosesessie is totaal en uniek en je zult precies ervaren wat je nodig hebt.

 • Laat elke verwachting los van hoe je je zou moeten voelen als je in een hypnotiserende trance bent of hoe je sessie eruit zal zien.

 • Alle hypnose is zelfhypnose en ik ben gewoon de facilitator.

 

Hypnose is GEEN slaap. Je zult klaarwakker en bewust zijn tijdens je hele ervaring.

Je bent NOOIT bewusteloos. Omdat hypnose GEEN SLAAP is, voelt het niet als een droom waar je uit wakker wordt en dan vergeet.

Het voelt meer als een dagdroom en de meerderheid van de mensen weet te allen tijde precies wat ze zeggen en onthoudt bijna alles.

De meeste mensen denken dat ze het allemaal verzinnen. Dat is normaal, want verbeelding is de sleutel tot toegang tot informatie vanuit het onderbewustzijn en het onbewuste.

Hypnose is een normale veranderde staat van gefocust bewustzijn. Geniet gewoon van de ervaring en laat je ziel je leiden.

Na de sessie

Er is veel te verwerken na een sessie. Je zult volledig alert zijn, maar je kunt je diep ontspannen voelen en je misschien in een semi- tot zeer zalige staat bevinden. Soms hebben clienten het gevoel dat hun lichaam bruist van energie. Soms heb je zin om over te geven of een lang dutje te doen. Misschien voel je je verloren of raak je van streek en denk je dat je gewoon een gesprek met mij had en helemaal niet gehypnotiseerd was en het allemaal verzonen had. Dat is normaal. Zorg ervoor dat je veel water drinkt en iets eet na de sessie, zodat het je zal aarden.

 

Wanneer je thuiskomt, uploadt dan de opname naar je computer en luister je sessie terug,  maar NIET tijdens het autorijden.! Omdat de trillingen van je sessie ook worden opgenomen, zul je elke keer dat je naar de opname luistert nieuwe inzichten en zelfgenezing blijven ontvangen.

 

Soms kan het behoorlijk wat tijd kosten om alles wat er tijdens een sessie is gebeurd te verwerken, vooral omdat we in het Quantum Realm werken en er in zo'n korte tijd veel zinvolle dingen kunnen gebeuren. Onthoud dat je ziel blijft genezen na de sessie. 

Scherm­afbeelding 2024-04-27 om 16.32.32.png
bottom of page