top of page
Albert Einstein

Hypnose is een van de snelste, krachtigste, niet-invasieve manieren om je leven te veranderen en door onnodig lijden te doorbreken breken. Grace Smith 

Hypnose-sessies hebben bijna onbeperkte toepassingen omdat ze ons in staat stellen ons uit te drukken in een uitgebreide staat van bewustzijn wanneer we denken zonder grenzen van geloofssystemen, tijd, ruimte of zelfs lichamelijkheid te beperken.

 

Als mensheid beginnen we pas te ontdekken hoe krachtig onze geest is, waartoe we in staat zijn en hoe ongelooflijk geweldig we zijn. Tijdens een hypnosesessie kunnen we een stem geven aan de delen van ons, die anders nooit de kans krijgen om te spreken, we denken 'buiten de gebruikelijke doos' vanuit een veel breder perspectief, we onthouden wat we zijn vergeten, en we begrijpen meer. Daarom kan hypnose therapie zijn of een empowerment-instrument. De manier waarop we onze geest uitbreiden, hulp bij het verkrijgen van kennis en begrip van het gekozen onderwerp, maar het kan ook een spirituele ervaring zijn en de manier waarop we onze vibratie verhogen. Af en toe gaat iedereen door min of meer moeilijke dagen, die onze gemoedstoestand en ons welzijn beïnvloeden. Om vreugdevol te leven, in de volheid van ons potentieel, moeten we ons ontdoen van de lage trillingen die in die dagen zijn verzameld en ons tegenhouden, wat ongewenste emoties met zich meebrengt.

 

Hypnose is een effectief hulpmiddel om langdurige problemen, trauma's, angsten en alles wat ons niet langer goed van dienst is, aan te pakken. Hypnose is gewoon een staat van ontspanning die ons in staat stelt te spreken met onze innerlijke wijsheid, ons onderbewustzijn, waar we onderdrukte emoties opslaan. Wanneer er geen speciale aandacht aan hen wordt besteed, beginnen ze verschillende symptomen te manifesteren: emotioneel, mentaal of fysiek. Wanneer we communicatie met die Innerlijke Wijsheid (ons DieperZelf, onze ziel, ons lichaam...) toestaan, vinden we een bron van onze problemen en brengen we kansen voor oplossingen of heilzame transformatie.

 

De techniek die door Sonja van de Reep wordt gebruikt, is veel meer dan alleen hypnose. Het is een hybride methode die de meest effectieve technieken van QHHT, Introspective Hypnosis, Past LIfe Therapy en Wombregression combineert. Het biedt de flexibiliteit om jou effectief te helpen, op verschillende manieren, in overeenstemming met de unieke situatie en behoeften die jij hebt. 

bottom of page