top of page

Wat is Hypnose?

Hypnosesessies hebben bijna onbeperkte toepassingen omdat ze ons in staat stellen ons uit te drukken in een uitgebreide staat van bewustzijn wanneer we denken zonder grenzen van geloofssystemen, tijd, ruimte of zelfs lichamelijkheid te beperken.

 

Als mensheid beginnen we pas te ontdekken hoe krachtig onze geest is, waartoe we in staat zijn en hoe ongelooflijk geweldig we zijn. Tijdens een hypnosesessie kunnen we een stem geven aan de delen van ons, die anders nooit de kans krijgen om te spreken, we denken 'buiten de gebruikelijke doos' vanuit een veel breder perspectief, we onthouden wat we zijn vergeten, en we begrijpen meer. Daarom kan hypnose therapie zijn of een empowerment-instrument. De manier waarop we onze geest uitbreiden, hulp bij het verkrijgen van kennis en begrip van het gekozen onderwerp, maar het kan ook een spirituele ervaring zijn en de manier waarop we onze vibratie verhogen. Af en toe gaat iedereen door min of meer moeilijke dagen, die onze gemoedstoestand en ons welzijn beïnvloeden. Om vreugdevol te leven, in de volheid van ons potentieel, moeten we ons ontdoen van de lage trillingen die in die dagen zijn verzameld en ons tegenhouden, wat ongewenste emoties met zich meebrengt.

 

Hypnose is een effectief hulpmiddel om langdurige problemen, trauma's, angsten en alles wat ons niet langer goed van dienst is, aan te pakken. Hypnose is een staat van ontspanning die ons in staat stelt te spreken met onze innerlijke wijsheid, ons onderbewustzijn, waar we onderdrukte emoties opslaan. Wanneer er geen speciale aandacht wordt besteed aan onderdrukte emoties en trauma's, beginnen ze verschillende symptomen te manifesteren: emotioneel, mentaal of fysiek. Wanneer we communicatie met die innerlijke wijsheid (ons DieperZelf, onze ziel, ons lichaam) toestaan, vinden we de oorsprong  van deze problemen en brengen we kansen voor oplossingen of heilzame transformaties.

 

De technieken die door Sonja van de Reep worden ingezet, is veel meer dan alleen hypnose. Het is een hybride methode die de meest effectieve technieken van QHHT®, QM Hypnose, Introspective Hypnosis en Past LIfe Therapy combineert. Het biedt de flexibiliteit om jou effectief te helpen, op verschillende manieren, in overeenstemming met de unieke situatie en behoeften die jij hebt.

Hypnose is GEEN slaap. Je zult klaarwakker en bewust zijn tijdens je hele ervaring. Je bent NOOIT bewusteloos. Omdat hypnose GEEN SLAAP is, voelt het niet als een droom waar je uit wakker wordt en dan vergeet. Het voelt meer als een dagdroom en de meerderheid van de mensen weet te allen tijde precies wat ze zeggen en onthoudt bijna alles.

De meeste mensen denken dat ze het allemaal verzinnen tijdens een sessie. Dat is normaal, want verbeelding is de sleutel tot de toegang van alle informatie, opgeslagen in vanuit onderbewustzijn en het onbewuste. Hypnose is een normale veranderde staat van gefocust bewustzijn. Geniet gewoon van de ervaring en laat je ziel je leiden.

bottom of page