top of page

Our Journey Home

Bijgewerkt op: 27 mrt.

In deze tijd waarin wij NU leven dienen we met regelmaat bij ons zelf naar binnen te keren voor innerlijke begeleiding en innerlijke informatie. Je kiest er als ware voor om terug naar je ware essentie, je eigen DieperZelf te gaan. Dit in plaats van je te (blijven) richten op informatie of begeleiding van of vanuit een externe bron, buiten jezelf dus. Want als je leert voelen dat alle informatie in jezelf aanwezig is, kies je steeds vaker voor de weg naar binnen. En wordt je ook werkelijk je ware essentie. Dan valt alle PersoonlijkZelf weg. Ik werk daarom ook heel graag vanuit mijn eigen HeartSoulEssence, een diepe innerlijke verbinding in mijzelf die toegangkelijk en dus beschikbaar is (voor iedereen). Het zetten van deze intentie is al voldoende. Geen tools zijn er nodig om toegang te krijgen tot deze prachtige innerlijke plek, maar door je hart te openen, en dan bedoel ik niet je fysieke hart, of je hartchakra. Nee je hartsportaal. Dit is een energetische plek ongeveer ter hoogte van je hart, op het midden van je borst. Deze plek is energetisch en het is aan jou zelf om deze (energetische) verbinding (weer) tot stand te brengen,  te voelen en vanuit te leven in verbinding met AL wat is. Dit kan niemand anders voor jou doen, niemand anders dan jijzelf kan deze plek activeren, als activatie al het juiste woord is.

"My Heart Soul Essence is my point of unity and cohesive oneness with all life"

~George Kavassilas~

(Mijn Hart Ziel Essentie is mijn punt van eenheid en samenhangende eenheid met al het leven)

 

 

Je mag alle autonomie fysiek maar ook energetisch terugclaimen, want als je steeds alles buiten jezelf zoekt geef je je  kracht steeds maar weg aan machten en krachten buiten jezelf. Nee, deze plek is toegangkelijk voor iedereen! En is dus persoonlijk en heilig voor jou. Het is dan ook aan jezelf om deze verbinding vanuit een innelijk weten te activeren, te benaderen en te voelen. Mocht je dan toch benieuwd zijn hoe ik dat doe, dan kan ik je het volgende hierover meegeven. Allereerst merk ik dat het verruimen van mijn eigen bewustzijn een belangrijke factor is. Om hier mee bezig te zijn merk ik dat het voor mij belangrijk is om bijvoorbeeld alle overtuigingen, zoals geloofsovertuigingen, alle opgelegde systemen met al hun zogenaamde goede intenties eens goed onder de loep te nemen. En je serieus af te vragen of ze jou in mijn kracht zetten of niet. Ook zoek ik alle informatie niet langer buiten mijzelf, maar juist in mijzelf, dit noem ik innerlijk weten. En die staat steeds meer op AAN! Mijn eigen DieperZelf, mijn ZIEL, mijn ware essentie geef ik met vertrouwen weer het roer in handen. Waarbij ik mijzelf in het dagelijks leven steeds meer laat leiden door deze prachtige kracht. Eigenlijk geef ik mijn vertrouwen weer terug aan mijn ZIEL. Dit alleen al is een reis die soms heel diep gaat, en vaak zorgt voor een eenzaam pad. Maar ik heb 1 ding wel geleerd en dat is dat deze reis een individuele reis is, met uiteindelijk een uitkomst in het veld van het menselijkcollectief.

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Who are YOU?

コメント


bottom of page