top of page

Wie je werkelijk bent

QHHT, Quantum Healing Hypnose Technique. Bij SonSoulEssence, de innerlijke weg naar wie je ten diepste bent.

 

Vraag jij je af waar je vandaan komt, waarom je hier op aarde bent en wat je levensdoel is nu je hier op aarde bent. Veel mensen die een Quantum Healing Hypnose sessie aanvragen zijn bezig met deze (levens)vragen.


Ze hebben het pad naar binnen al gevonden en hebben hier al heel veel innerlijk werk verricht. Ze hebben heel veel  thematieken in zichzelf opgelost  en zijn toe aan de grootste vraag: Wie ben ik nu echt? Een van de  meest gestelde vraag die dan naar boven komt tijdens deze innerlijke zoektocht naar wie ze werkelijk zijn is waar ze nu werkelijk vandaan komen.

 

Tijdens een QHHT sessie komen ze tot de kennis en wijsheid dat ze niet van 1 plek origine zijn maar dat ze rondreizigers (aspecten) zijn in dit specifieke Universum. Ze komen erachter dat ze uit meerdere deelaspecten  bestaan die allemaal circulair een ander leven beleven welke tegelijkertijd plaastvind met het leven wat ze hier als HUMAN leiden op Aarde.


Het antwoord wat dan volgt leidt altijd tot verbazing en verwondering. Met andere woorden, waar was je of wie was je voordat je hier op aarde kwam? Maar dit vind allemaal tegelijkertijd plaats. Ik spreek dan ook niet over 'vorige levens' maar over andere levens, levens die delen van jou leven in andere tijdlijnen, in andere dimensies.  Dit vraagt om anders denken, anders voelen en vooral uit je comfortzone stappen van alles wat je dacht te weten!

 

Als QHHT facilitator werk ik niet volgens het boekje, werk ik niet volgens vaste structuren, maar werk ik met jouw DieperZelf, met jouw Ziel. Dit vanuit pure gelijkwaardigheid en besef van wie wij ten diepste zijn. Mijn innerlijk weten over wie ik werkelijk ben, en mijn eigen reis binnen dit specifieke Universum stelt mij in staat om te navigeren binnen dit Universum, weet ik waar jij bent, en kan ik met je mee bewegen tijdens jouw QHHT reis.

 

Deze Deep Diving QHHT sessies zijn voor hen die heilige huisjes omver durven blazen, die uit de eigen comfortzone durven te stappen en voor hen die het diepste verlangen hebben om te weten WIE ZIJ TEN DIEPSTE ZIJN. Hoe fijn is het om te weten wie je werkelijk bent, waarom je hier op aarde bent en waarom je op dit moment in je leven tegen bepaalde thematieken aanloopt die nog aandacht en integratie vragen. TIjdens een QHHT sessie facilitieer ik vanuit mijn HeartSoulEssence en in diepe connectie met jouw HeartSoulEssence een vertrouwde en veilige omgeving voor jou om deze diepe innerlijke reis te kunnen maken. 

 

 

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Who are YOU?

Comments


bottom of page