top of page

Who are YOU?
Toen ik klein was vroeg ik met grote regelmaat aan mijn moeder, mama op wie lijk ik? Waarop mijn moeder altijd antwoordde " kind je lijkt op jezelf". Een antwoord waar ik geen genoegen mee nam, maar waar ik het wel mee mocht doen, aldus mijn moeder.

Ik werd ouder en begon meer en meer vrede te krijgen met het antwoord dat mijn moeder mij door de jaren heen gaf, steeds hetzelfde antwoord. Ik kwam erachter dat er genoeg te ontdekken valt als je je bezig houdt met jezelf en iet met anderen buiten jezelf op wie je dan zou willen lijken. Als kind zei ik altijd, " ik ben fan van niemand" En dat meende ik ook. Geen enkele popstar was een voorbeeld voor mij waar ik op wilde lijken. Nee ik koos ervoor om niemand op een voetstuk te plaatsen.


Nu jaren later ben ik mijzelf daar dankbaar voor, ik heb in iedergeval mijn machten en krachten nooit op die manier weggegeven. Toch ben ik altijd op zoek geweest naar meer, naar wie ik ben, waar ik vandaag kom en waarom ik hier op aarde ben. In het gezin waar ik geboren ben voelde ik mij nooit helemaal thuis en gewenst, ik was anders, dacht anders, voelde alles anders. En ik heb zelfs in mijn jonge kinderjaren bedacht dat ik verwisseld zou zijn in het ziekenhuis waar ik geboren ben, of dat ik misschien wel achter de bloemkolen vandaan moest komen. Ik bedacht van alles om maar te begrijpen waar dat gevoel vandaan kwam dat ik iemand was die ik niet was als mens, als Sonja, dochter van, zus van enz enz enz. Maar waar kom ik nu echt vandaan dan?


Ik begrijp inmiddels dat vele van ons zich met dit specifieke vraagstuk, op welk punt we ons ook bevinden in het leven, bezig houdt. TIjd om daar eens dieper in te duiken, maar wel op mijn manier...


Dit Universum ben ik op een gegeven moment in tijd binnen gekomen, dit omdat ik dit zelf wilde! Ook hier zijn heel veel vragen over, ben ik hier vrijwillig, of niet? Dit specifieke Universum van Licht is enorm groot en uitdagend, precies zoals ik dat mij toen, op dat punt in tijd had voorgesteld. Er is voordat ik definitief hier verder afdaalde een punt geweest waarop ik nog terug kon, uit dit Universum. Maar eenmaal voorbij dat punt, was er geen weg meer, terug, hier ben ik als Mulitdimensionaal wezen volledig mee akkoord gegaan. Ik wilde alles ervaren wat dit Universum mij te bieden heeft.


Mijn aanwezigheid hier is zo gewenst, ik ben zo geliefd en iedere ervaring die ik heb is er een in co-creatie met de creator van dit specifieke Universum. Zo zit alles wat dit Universum is in mij en andersom. En in iedere laag waar ik vertoef en ervaringen opdoe laat ik een deel van mijzelf achter zodat dit deel zich kan opsplitsen in nog veel meer delen om de grootte van alle ervaringen op te doen. Dus er is geen verlichting naar de , ascentie, nee joh, je bent daar allang aanwezig. Het is alleen zo dat jij en ik het ons niet meer herinneren, die verrekte sluier van vergetelheid zorgt daar voor. Maar in deze prachtige, maar o, zo lastige tijd komt die herinnering steeds meer en meer terug. Wij gaan ons ten diepste weer herinneren wie wij echt zijn. En dit is het punt waarop ik heel enthousiast word. En waarin ik voel dat mijn aanwezigheid als Sonja hier in dit specifeke Avatar, mijn lichaam een hele mooie rol heeft. Son zoals ik hier op Aarde ben vertegenwoordigd heeft zich op een gegeven moment gespecialiseerd in Quantum Healing Hypnosis Technique QHHT®, ik wist gewoon vanuit mijn hart, dat moest ik gaan faciliteren. Gelukkig luister ik inmiddels goed naar dat deel van mij dat ik voor het gemak het DieperZelf noem. Dat deel van mij wat zich aan de zogenaamde andere zijde van de sluier van vergetelheid bevind. Dat deel dat alles van mij en al mijn levens in dit Universum weet, dat weet wat mijn opgedane ervaringen zijn en mijn thematieken, maar wat ook weet wat mijn natuurlijke gavens zijn, want dat DieperZelf, dat ben ik namelijk zelf! Ha daar is het dan, Who are you? Nou we zijn heel veel en zijn vooral flink vertegenwoordigd als reizigers, deelaspecten in dit Universum. Zelfs besta ik buiten dit Universum, ben ik zelf een Universum. Huh, Son nu ga je toch echt te ver, hahaha nou maak je borst maar nat. Als de herinneringen van wie wij ten diepste zijn en waarom wij hier op deze aarde, in dit zonnestelsel, in deze galaxy en in deze kosmos in dit Universum aanwezig zijn dan blaas je alles omver. Alle heilige huisjes, alle overtuigingen en alle conditoneringen. Dan blijf alleen JIJ over als essentie.


Deelaspecten als onderdelen van wie jij ten diepste bent. Zijn onze eigen vertegenwoordigers binnen alle lagen van dit specifieke Universum. De bedoeling is dat al deze opgedane ervaringen vanuit al die opgesplitste delen van jouw essentie weer thuis komen in jezelf, als het ware om de balans tussen donker en licht weer te herstellen.

Tijdens de QHHT sessies kwam ik erachter dat ik kon spreken met deze delen van degene die de sessie als persoon onderging. Het begrip wat ik heb van deelaspecten worden door velen nog gezien en benoemd als 'vorige levens' maar niets van dat is in mijn beleving waar. Want tijd is niet liniear, het is circulair en tijd is iets wat wij op aarde kennen maar buiten de aarde, buitenaards helemaal niet relevant is. Alles gebeurt nu en vind tegelijkertijd. plaats. Maar die deelaspecten die zich presenteren in QHHT sessies zijn dus allemaal stuk voor stuk delen van onszelf die ook buitenaardse vertegenwoordiging kennen. Niet bij iedereen presenteren deze delen zich meteen, zie het maar zo, je krijgt wat je nodig hebt. Alles op zijn tijd. Maar deze buitenaardse delen van ons kennen dus dezelfde gaven, dezelfde thematieken en hebben ook ervaringen maar dan op een heel ander level. De vraag is waarom deze specifieke deelaspecten zich tijdens een sessie kenbaar maken, zich laten voelen, zien of horen. Dat heeft alles te maken met het leven wat wij hier als mens op aarde, HUMAN in dit prachtige lichaam, onze Avatar beleven. Wij zijn de hoofdvertegenwoordigers op Moeder Aarde, maar wij hebben deze vertegenwoordiging ook op Galactissch en kosmisch niveau. En al die hoofdvertegenwoordigers zijn ook in vele deelaspecten opgesplitst. Heel simpel gezegd, dit Universum vraagt ook om zoveel vertegenwoordigers omdat het gewoon enorm groot is. Het zou tot in de eeuwigheid duren om alles te ontdekken en te ervaren.


Wil jij weten wie je nog meer bent buiten je ego construct, je persoonlijkheid, je mind, je naam enz enz boek dan eens een QHHT® sessie met een diepe intentie om die delen van jou te ontmoeten die belangrijke wijsheid, kennis en informatie met jou willen delen. Informatie die relevant is voor jou als mens, in dit avatar en die jou helpt om jouw thematieken te voltooien hier en nu. Ik ben hierin inmiddels wel aardig gespecialieerd en werk echt op een andere wijze dan de meeste QHHT facilitatoren en dat is nodig, want we zijn inmiddels zoveel bewuster geworden dat meebewegen in deze transformatie belangrijk is.


Who are you, dat is aan jou om te ontdekken.


Espavo

Son
36 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Wat een mooie reis Son

Like
bottom of page