top of page

Eigen ervaring QHHT sessie
Mijn eigen ervaring met QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique).

De QHHT sessie zelf:

We starten de sessie door mijn lichaam in een hele diepe staat van ontspanning te brengen, ik ben ontspannen maar wel in het hier en nu. Ik merk dat ik heel snel in een andere staat van bewustzijn kan wegvallen.

Deze staat van bewustzijn maakt alles wat ik ervaar heel helder, heel scherp en ik ben mij super bewust van waar ik op dat moment met mijn bewustzijn aanwezig ben.

Zo begint mijn reis als een grote adelaar heel hoog in de lucht. Ik was ben mij bewust van mijn lichaam als adelaar op dat moment, ik voel letterlijk de wind door mijn veren, de stroming in de lucht en de thermiek waar ik gebruik van maak. Ook ben ik in staat om mijzelf te bekijken, mijn vleugels, mijn lichaam, de hoogte waarop ik vlieg en de sturing die ik zelf heb over alles wat ik doe.

Ik kan mijn hoofd bewegen en alles om mij heen bekijken. Alles is glashelder en heel heel echt. Al snel stelt Priscilla verschillende vragen waardoor ik steeds dieper in het verhaal aanwezig ben ik ben deze adelaar en ben degene die alles ervaart.

Ik kan tot in de details alles waarnemen, zien, voelen en benoemen. Het mooie vind ik dat wat je niet ziet, je kunt voelen, je weet het gewoon. ik ervaar het en benoem het door het uit te spreken. Ik merk op dat ik hier op deze plek ben en laat zien waar ik woon als deze adelaar, waarom ik in deze vorm ben en waarom ik uiteindelijk hier weg ga. Ik mag leren verbinding maken, dus ik verander van vorm, de omgeving verandert. Door het stellen van vragen door de QHHT facilitator kom ik in een heel andere wereld terecht en kan ik deze duiden en schetsen.

Het is heel fijn dat er vragen worden gesteld, vragen stellen zorgt ervoor dat je je bewust bent van de omgeving waarin je je op dat moment bevind, je navigeert samen in deze verhaallijnen, vragen maken bewust wat er onbewust is, zichtbaar wat er onzichtbaar is en dagen je uit om breder te voelen en je waarneming te gebruiken. Een van de vragen die dan wordt gesteld en die voor een grote doorbraak in mijn sessie zorgt is bijvoorbeeld: " kun je zelf bepalen dat je hier weg gaat, heb je een vrije keus" Precies deze vraag is de bevrijding die nodig is om uit een situatie de komen waarin ik vastzit en waarvan ik nog niet eerder had bedacht dat ik degene ben die mijzelf hieruit kan bevrijden!

Dit zorgt er letterlijk voor dat ik in een vrije val terecht kom en mij volledig kan expanderen qua energie. Voorbij alle beperkingen en ik voel dat ik zo enorm groot word dat ik een ben met de Kosmos. ik ben onderdeel van alles, een groot alles omvattend geheel. En ik ben In deze staat een tijdje gebleven, het was zo voelbaar en zo enorm krachtig, zonder lichaam. En merk ineens dat ik ontzettend veel licht en energie in mijn fysieke lichaam (liggend op de bank) van binnenuit omhoog voel komen. Het dieperweten, mijn DieperZelf weet precies wat ik te zien mag krijgen, voelen en ervaren. Voor mij is dit heel belangrijk, ervaren hoe groot ik in wezen ben, zonder begin en zonder eind, geen enkele begrenzing, niets is groter dan ik (uiteraard zijn wij dit allemaal) dit omdat ik voel dat ik hier op aarde steeds klein wordt gehouden door beperkende krachten.

Deze ervaring barste los in het vrijgeven van mijn totale zijn, op de vraag van Priscilla wie dit totale wezen van mijn zijn was begon het te spreken. ( dit is wat iedere client kan ervaren tijdens een QHHT sessie, het echte contact met dat deel van jou, het DieperZelf). Een gigantische energie komt er vrij en ik word letterlijk in de bank gedrukt, dit past niet in mijn fysieke lichaam, zo intens en zo enorm groot en krachtig.


De naam die mijn DieperZelf vrijgeeft is de naam Dara, het geeft aan mijn diepe kern te zijn.inmiddels weet ik dat ik toegang heb tot dit deel van mijzelf voorbij de sluiers van vergetelheid, voorbij the void, voorbij de vierde dimensie. Hoewel ik zelf volledig mee kan luisteren en kijken merk ik dat niet alleen mijn lichaam een andere houding aaneemt, ook mijn stem word anders als Dara antwoorden geef op de vragen die ik op voorhand met Priscilla heb gedeeld. Een zeer helder, direct en scherp bewustzijn die ik herkende als mijn ware zijn. Ik heb haar eens eerder ontmoet en ze past qua karakter ook heel goed bij mij. Wat ik hiermee wil aangeven is dat mijn DieperZelf en mijn persoonlijkeZelf veel op elkaar lijken.

Ik ontvang tijdens deze sessie heel veel helderheid en ik ervaar hoe het voelt als je bent buiten je lichaam als energie, vormloos verbonden met alles, hierin ervaar ik mijn eigen grootsheid.Iets wat voorheen onmogelijk leek heb ik nu ervaren als een portaal die mij in een totaal andere staat van bewustzijn brengen kan. Ver voorbij mijn dagbewustzijn. Dit gevoel is nu voor altijd opgeslagen in mijn lichaam, miijn bewustzijn en herinnering en dus altijd bereikbaar en toegangkelijk voor mij.

De sessie heeft mijn bewustzijn letterlijk verruimd en ik voel dat nu nog steeds. Hoe vaker je de tijd neemt om met dit deel van jezelf contact te maken hoe meer innerlijk weten je vrijmaakt. Hoe meer bewustzijn je binnen haalt.


Uiteraard zijn er heel veel inzichten met mij gedeeld tijdens deze sessie. Een die ik zeker wil delen is dat ik mijn aardse naam die mij geven is door mijn ouders, Sonja, Son en zoals mijn oma mij noemde Sonnestraal niet voor niets Sonja is  De zon speelt een hele belangrijke rol in mij en voor mij, de taak die ik heb hier op aarde is ook duidelijk. Het volgen van mijn hart is zeer belangrijk en ik mag letterlijk leren zien en voelen vanuit mijn hart. Het hart is namelijk waar het om gaat, de weg naar binnen, is de weg naar een ruimer bewustzijn.


Deze persoonlijke QHHT sessie duurde in totaal 1 uur en 15 minuten en is opgenomen en verstuurd via We Transfer. In mijn praktijk is mijn ervaring dat dit deel van de sessie zoals hierboven beschreven ongeveer 2 tot 2,5 uur duurt.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van wat ik hier boven heb gedeeld, schroom je niet en stel ze dan via een PB, via whatsapp 06-52428697 of via de website www.son-soulessence.com

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Who are YOU?

Comments


bottom of page