top of page

Eigen ervaring met een QHHT sessie
Mijn eigen ervaring QHHT sessie 

Graag wil ik de ervaringen van mijn inmiddels tweede QHHT-sessie met jullie delen. Ik hoop dat het inzichtelijk maakt waarom het belangrijk is om de integratie van het eigen DieperZelf  juist nu in deze tijd te laten plaatsvinden.En dat het een ondersteuning of katalysator mag zijn voor anderen in dit diepgaande proces.


Mijn reis begon al zittend in de stoel tegenover mijn vriendin onder het genot van een kop thee. Omdat we beiden faciliteren weten we inmiddels hoe het proces werkt en gaan we direct door naar de vragenlijst die ik thuis had opgesteld. Een van deze vragen had betrekking op informatie die ik uit een eerdere QHHT-sessie heb verkregen. Tijdens deze sessie kreeg ik meerdere malen informatie downloads in mijn systeem aangebracht door mijn DieperZelf, Dara. Met de boodschap dat deze op een later tijdstip toegankelijk zouden worden en vrij zouden komen.


Op het moment dat mijn vriendin diepere vragen begint te stellen hierover merkt ze op dat de eerder verkregen informatie uit de 1ste QHHT sessie nogniet volledig  is geïntegreerd in mijn bewustzijn en lichaam, ze vraagt mij om mijzelf weer terug te brengen naar het moment tijdens de sessie waarop ik de download aan informatie ontvang. Ik voel dat ik mijn ogen moet sluiten om mijzelf weer in dat moment te plaatsen. Precies op dat moment zak ik in mijn lichaam en voel dat de informatie en energie door mijn lichaam heen komt, het verspreid zich volledig door mijn lichaam. Ik voel het en merk dat ik ook visueel meekrijg hoe een tweede licht lichaam in mijn lichaam wordt geactiveerd, dit lichaam past precies in mijn fysieke lichaam en wordt daar verankerd. Ik merk dat ik mijzelf completer voel en dat mijn bewustzijn zich verruimt, een rust komt er over mij heen en ik open langzaam mijn ogen. Ik kijk niet langer door de ogen van mijn persoonlijke zelf, maar als mijn DieperZelf neem ik waar.


De omgeving waarin ik zit voelt als een geheel en ook mijn vriendin ziet er heel mooi en sereen uit. Ze merkt dit ook op en geeft aan dat er een andere Sonja voor haar zit. Ik oog ook groter en krachtiger, zo voel ik mij ook! We zijn allebei blij verrast om deze diepe uitwerking en ook dankbaar dat het mag integreren., nu. We gaan door naar de inductie en ze begeleidt mijn lichaam en geest in totale ontspanning, diep naar binnen in verbinding met mijn DieperZelf. Ik ga op reis en zie mijzelf als Leeuw in een grote groene jungle lopen. Ik loop op een heel smal pad in de jungle maar het is een geijkt pad. Dus ik weet dat als ik dit volg dat ik uitkom waar ik heen ga. Ik ga naar een dorp, omdat mijn oude dorp en ook mijn opvoeders weg zijn gevallen. Ik merk dat ik als Leeuw ben opgevoed door mensen, waardoor ik mijn eigen innerlijke essentie ben vergeten en ik mij identificeer met allesbehalve mijzelf. Ik ben afhankelijk van. Maar gedurende mijn pad door de jungle merk ik ineens op dat ik van mijn pad afga, ik ga niet naar het dorp en ineens ontdek ik weer mijn ware essentie, ik ben een Leeuw met al haar kwaliteiten en krachten. En per direct ontvang ik deze weer terug, kom ik volledig in mijzelf en mijn ware essentie. Ik kom uit bij een vallei en ik sta daar op een hoge klif en geef een oer-brul en wat eerder verborgen was voor mij wordt zichtbaar en ik voel mij volledig een met alles om mij heen en met de jungle.


Vanaf dat moment opent zich een ander veld en stijg ik op naar de sterrenhemel. Daar zie ik een planeet en merk ik dat ik naar deze planeet wordt toegetrokken. Op de vraag of dat goed is voor mij merk ik dat ik weerstand krijg om naar deze planeet af te dalen. Er ligt een herinnering en deze is niet prettig, ik ben hier eerder geweest en merk dat ik moeite moet doen om te aantrekking die de planeet heeft op mij tegenstand te bieden. Hoe meer ik denk aan de planeet hoe sterker die kracht wordt, er opent zich een vortex en ik merk dat ik erin word getrokken. Op het moment dat ik NEE zeg stopt de aantrekking en de vortex verdwijnt. Ik ga niet naar de planeet en merk dat het innerlijk weten weer mijn redding is om niet te vervallen in oude patronen of overtuigingen. Deze misleiding weet ik wederom te doorzien. Ik ga weer verder de ruimte in en daar ontmoet ik een vrouwelijk persoon, ze ziet er abstract uit en draagt een zon op haar hoofd, deze zon heeft mijn aandacht omdat ik mij altijd aangetrokken voel tot de zon.

De zon is mijn kern. Ik merk dat deze dame de zon met haar beide handen van haar hoofd aftilt en mij aanreikt. Ik voel of dit ook oke is voor mij en accepteer haar aanbod, ik vraag haar in gedachten wat nu de bedoeling is. Ze geeft aan dat ik de zon in mijn hart mag plaatsen en op het moment dat ik dat doe duwt ze de zon verder en dieper mijn hart in. Dan gebeurt er iets en bevind ik mij in een totaal andere setting. Ik zie mijzelf op mijn knieën zitten op de grond, mijn handen zijn vastgebonden achter mijn rug en mijn hoofd buigt zich voorover tegen de grond. Een nederige en zeer onplezierige houding die ook precies zo is bedoeld, ik zit daar op deze manier omdat ik een straf ontvang, een fysieke en energetische straf wordt over mij uitgesproken, alsof er een vloek op mij neerdaalt. Ik word verbannen naar de diepste duisternis om daar in eenzaamheid te verblijven.

Op het moment dat ik mijn straf ontvang realiseer ik mij dat het symbool wat ik zojuist heb ontvangen en in mijn hart heb geplaatst niet iets is wat ik nog langer kan vasthouden in mijn hart, het moet eruit en met alle macht en kracht die ik heb haal ik het eruit en geef het terug aan de vrouw. De vrouw veranderd in een Egyptische godin met een ravenkop en de zon blijkt een zwarte zon te zijn te zijn. Duister en zwart, ik voel mij misleid, maar door het teruggeven van de zwarte zon uit mijn hart breek ik vrij uit de vloek die mij gevangenhield in eenzaamheid en duisternis. In de donkere ruimte van mijn gevangenschap merk ik op dat er een licht verschijnt bovenin en ik word ernaartoe getrokken. Voor ik het weet sta ik buiten, het is grauw en grijs maar ik ben buiten! Ik voel mij zo dankbaar, het is alsof ik voor het eerst sinds lange tijd weer buiten ben. En ineens weet ik alles. Ik heb Eonen lang in gevangenschap gezeten, verbannen van al het leven en licht. De schaamte, en het diepe verdriet voel ik van binnen op komen. Ik kijk naar mijn lichaam en zie dat ik een half god ben, lang van lichaam en de kleur is grijs/blauw, ijskoud maar half mens half dier.

Mijn handen en voeten zijn breed en hebben lange nagels met haren. Mijn hoofd is die van een hond/wolfachtig dier. Ik weet ineens wat ik ben en vooral wat ik heb gedaan. Ik heb Zielsenergie van mensen afgenomen en deze geoogst, een hele lange tijd heb ik dit gedaan zonder enige vorm van geweten, maar ineens vanuit een innerlijk weten wist ik dat wat ik deed niet goed was en kreeg ik spijt. Om dit te stoppen en vooral de manier waarop ik dat deed te saboteren Om dit te kunnen heb ik de zwarte zon gestolen en ingezet om alles te vernietigen, het maakte niet uit of ik mijzelf daarmee vernietigde want ik voelde al dat mijn ziel verloren was. Mijn actie mislukte en ik ben gevangengenomen en heb een Eonen lange straf moeten doorleven. Ik kan je niet vertellen hoeveel pijn en verdriet ik heb gevoeld toen ik dit deel van mijzelf weer heb doorleeft. Maar aan de andere kant werd mij wel meteen heel helder waarom dit gebeurd is. Het heeft alles te maken met de missie die ik als Ziel in dit leven heb uit te voeren.


Mijn missie is precies omgekeerd van wat ik toen deed, toen oogstte ik zielen en nu is mijn missie om zielen te redden zodat zij op het moment dat Moeder Aarde in het hoogtepunt van haar transitie is mee te kunnen laten komen. Over mijn missie wil ik het graag een andere keer met jullie hebben. Maar wat ik wel heel goed begrijp nu is dat de krachten die zich aan het opbouwen zijn in mijn lichaam ook weer vrijgekomen zijn uit dit deel van mijzelf, dit aspect wat Zielen oogstte. Het is belangrijk om ook de diepste donkerste kant van dit universum te hebben doorleeft om weer heel te kunnen worden en alles weer in balans te brengen.

 

Voor nu, wees lief voor jezelf en oordeel niet over dat wat je ook bent, het mag er allemaal zijn.


Son Soul Essence.

 

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Who are YOU?

Comments


bottom of page