top of page

Deep Diving in een natuurlijk en organischveld, vanuit the heartsoulessence in het DieperZelf met behulp van Quantum Healing Hypnosis.

Toen ik in 2021 een hele mooie maar harde leerschool ervoer in het feit dat de jaaropleiding welke ik toen volgde vol zat met spirituele afleiding en misleiding wist ik vanuit een heel diep weten dat dit de laatste keer zou zijn dat ik mij op deze manier liet verleiden op het pad van spiritualiteit. Dit weten kwam heel diep uit mijn eigen kern, alsof die enorme vuurkracht vanuit mijn ziel weer tot leven kwam en mij liet weten wat er echt aan de hand was.

 

Ik koos ervoor om te blijven en de jaaropleiding te voltooien, puur om het feit dat ik zoveel kon leren en ervaren. Ik mocht vooral leren onderscheid maken in velden. Dit betrof ruwweg een onderscheid leren maken tussen twee belangrijke velden. Aan de ene kant van het spectrum het veld van misleiding en afleiding, ik noem dat het synthetisch veld en de andere kant het natuurlijke, organisch veld, vol met diepe (innerlijke) kennis, wijsheid en liefde.

 

In deze fase waarin ik mij bevond kwam er ruimte voor organisch, natuurlijk innerlijk weten, wat heel diep vanuit mijzelf kwam. Maar er gebeurde nog iets heel moois. Ik kreeg toegang tot deze diepe kennis en wijsheid die vanuit de buitenwereld werd gedeeld in de vorm van een mens, George en die mijn voelen, weten kon ondersteunen en bevestigen. Het betrof informatie die gaat over dit specifieke Universum en de rol die ik als HUMAN hier heb. De relatie welke ik heb met dit Universum, maar ook de relatie met Moeder Aarde, de Zon en met mijn eigen ware essentie.

 

Eindelijk begon ik mijzelf op een organisch pad te plaatsen, gestuurd vanuit de Ziel die mij wegwijs maakte in een heel ander veld, het natuurlijke organisch levend veld. Ik begon te zien dat alles wat ik hiervoor aan kennis en wijsheid dacht te vinden mij steeds weghield van wie ik nu echt ten diepste ben, mijn ware essentie. En dat ik deze opstappen (in the new age) steeds nodig had om de vonk die ik in mij draag, wat mijn zielsvonk, of ziels-sparkel zou kunnen worden genoemd weer te voelen.

 

Ik ontdekte dat ik als mens uit delen besta waardoor ik inzichten en helderheid kan krijgen in alle levens die ik leef ik dit specifieke Universum, als rondreizende geest, als bewustzijn als ziel. En dat ik hierdoor alle kennis, wijsheid en liefde in mijzelf heb zitten omdat ik alles in de vorm van ervaringen heb mogen opdoen, als die reiziger in dit Universum.

 

Deze diepe kennis opgebouwd uit al mijn ervaringen zit in mij, met dit weten kwam hele belangrijke informatie vrij. Als alles in mijzelf aanwezig is, opgebouwd uit eigen belevingen en ervaringen waarom zou ik dan nog langer buiten mijzelf zoeken naar antwoorden. Niets of niemand kan mij die antwoorden op al die diepe levensvragen die ik heb geven, niemand dan ikzelf.

 

Omdat ik mijzelf nu op een totaal ander pad bevind, krijg ik nog meer helderheid over het synthetisch pad en de misleiding en afleiding die daarmee gemoeid gaat. Het leren onderscheid maken wordt nu een hele mooie nieuwe manier van zijn, van leven. Ik begrijp steeds meer van mijn leven hier in dit Universum en de thematieken en uitdagingen waarmee ik te maken heb. Maar ik zoek niet meer naar verlossing of naar antwoorden buiten mijzelf, nee alles zit in mijzelf waardoor ik steeds meer een balans voel ontstaan van waaruit leer leven.

 

Op een gegeven moment kwam ik in aanraking met Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT van Dolores Cannon) en ik voel dat daar voor mij een heel belangrijk informatie ligt die ik als basis zie van wat ik nu aanbied in mijn praktijk.

 

Mijn eigen ervaringen met QHHT (zelf nu vijf sessies ervaren) en de ervaringen die ik heb als navigator wanneer ik meereis met mijn cliënten, leren mij iedere dag steeds meer over deze twee velden. Nu ik leer onderscheid maken tussen wat ik het organische en synthetische veld noem, voel ik met volle overtuiging dat deze manier van reizen dé manier zou zijn om in dit Universum alle delen van jezelf te leren kennen om zo alle kennis, wijsheid en liefde weer vanuit jezelf te integreren in jouw menszijn, hier op aarde, wat mij/ons weer brengt naar heelwording. Ik leer dat het spreken met dat deel in ons/mij, het DieperZelf kan helpen weer terug te keren naar de ware essentie van wie wij ten diepste zijn. Een route die ik niet eerder had ervaren, ditmaal komt alles deze diepe kern. The HeartSoulEssence is hiervoor de ingang. Niets anders dan dat!

 

Mijn jarenlange ervaringen brengen mij nu in een totaal andere wereld, de wereld van mijn rondreizende geest (spirit & consciousness) en mijn ziel. Ik weet dat ik besta hier op aarde, de Galaxy en in de kosmos waar ik een totale fractal ben van wie dit Universum is. Dit is mijn persoonlijke reis, mijn transitie in alle ervaringen die ik inmiddels heb opgedaan, die mij nu laten begrijpen hoe reizen in bewustzijn kan zijn, ik ga voorbij alle opgelegde kaders van programmeringen, overtuigingen en narratieve. Ik reis vrij in dit Universum voorbij the Matrix, in een vrij organisch en natuurlijk veld. En dat doe ik samen met jou, jij als ziel, als rondreizende geest, als mens.

 

Inzicht krijgen in je uitdagingen en thematieken alleen is niet voldoende, het achterhalen van kernwortels (waarvan we er maar enkele hebben, de rest zijn vertakkingen) via het onderbewuste, is precies die laag waar we induiken waar al onze wonden, onze pijn en trauma vastzit. We moeten voorbij the mind, voorbij het denken, het intellect, direct naar een energetisch veld waar alle informatie, kennis en wijsheid beschikbaar is die werkt op het onderbewuste. Dat deel van ons wordt met de methode van QHHT aangesproken, pas dan wordt er gevoeld, waargenomen en beleefd wat leidt tot aanpassing van gedrag en het loslaten van dat wat je al die tijd vasthield en wat jou belemmerde om vol je potentieel te leven. Met andere woorden we lossen niets op, op het niveau waar alles is ontstaan, we dienen hiervoor de oplossing op een andere manier aan te lopen. We dienen ons bewustzijn te plaatsen voorbij de sluier die ons in onwetendheid houdt en die ons afgescheiden houdt van kennis, wijsheid en liefde. We mogen bewust maken wat nu nog onbewust is.

 

Voelen is wat er nodig is NU, het voelen van emotie is het bewustzijn dat zich verplaatst in ons lichaam en wat de energy in motionbrengt. Eenmaal in beweging kunnen we voorbij het intellect voelen wat emotie echt is en wat de energetische positieve lading is die het in zich draagt. Voelen, voelen, voelen, echt voelen. In plaats van denken.

 

Ik meen met QHHT een hele diepe methode te hebben gevonden die voor mij als basis fungeert, mijn eigen kennis, wijsheid en liefde zorgen ervoor dat ik navigeer als een vrije geest die jou precies kan ondersteunen in het vrijkomen van programmeringen, overtuigingen en onmogelijkheden, zodat ook jij weer gaat herinneren wie jij ten diepste bent. Het toelaten van het eigen DieperZelf, die voorbij the matrix, voorbij de sluier is helpt jou om weer volle toegang te krijgen tot die herinnering, vrij van persoonlijkheid, vrij van ego, vrij van the mind, vol in contact met wie jij ten diepste bent. We mogen ons echt gaan beseffen dat we mogen voelen zodat we loskomen van alles wat ons vasthoudt. Geloven in jezelf en alles waartoe je in staat bent is het eerste, dan kunnen we ze zelf laten kunnen laten ontstaan, vanuit een diep voelen en weten.

 

 

It is time to remember who you really are!

 

SonSoulEssence

 

QHHT navigator

 

 

 

 

 

 

 

 

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Who are YOU?

Comentarios


bottom of page