top of page

Awaken consciousness




Ons bewustzijn ontwaakt niet alleen op aards niveau maar ook ons bewustzijn wat zich in het zonnestelsel bevindt ontwaakt net als, ons bewustzijn op galactischniveau en uiteindelijk op kosmisch niveau. Als fractal van dit universum vinden al deze alchemische processen van transcendentie plaats in dit prachtige voertuig, ons lichaam, onze avatar.

 

Op dit moment kun je meegezogen worden in een Zee van onzekerheid. Dat zo is opgezet omdat het een andere agenda dient. Maar als we weten wat er mogelijk echt aan de hand is en we weten waar we mee te dealen hebben. Kunnen we alles aan.Afleiding die zo is opgezet dat het een andere agenda dient, wees voorzichtig en bewust wanneer je hierin wordt meegezogen, je kunt je afvragen is het echt mijn pad om hierin deze conflictenarena te verzeilen? Om in deze ruimte te belanden? Als je weet dat wanneer je hierin wordt meegetrokken dat er een grote energetische lading die je dan in je draagt, een emotionele reactie. Belangrijk is om te weten dat onze emotionele reacties nu ook multidimensionaal zijn.


Wat is een emotionele reactie, dat is energie een bewustzijn die zich beweegt door ons lichaam en die is verbonden met onze wonden en het is meer reactief dan creatief. Leer begrijpen wat het Universum is waarin wij ons bevinden en de relatie die je ermee hebt. Net als de relatie met Moeder Aarde en Vader Zon, dit zonnestelsel, deze Galaxy, deze melkwegstelsel en de Kosmos.


We mogen innerlijk begrijpen dat we niet alleen Aardse wonden hebben maar ook Solar wounds , Galactische wonden en Kosmische wonden, onze Kosmische ego structuur heeft ook wonden, het is zo groot deze energie, om het te bevatten!! Dat onze universele fractal hier op aarde al deze processen alchemiseerd  in ons lichaam, in onze avatar, onze avatar is de meest machtige smeltkroes, het is ons voertuig, de heilige graag, het is het voertuig dat onze spirit en bewustzijn op een universeel schaal en als we in dat proces zijn dan kunnen we ons ontwakend bewustzijn die opkomend is expanderen in de realisatie van Zonnestelsel bewustzijn galactisch kosmisch totdat we voorbij de Great VOID te komen, daar is geen disbalans, alles in harmonie het is geen Sugar bliss het is integratie van Eenheid we hebben dit allemaal heel diep in ons allemaal. Er is zoveel over te weten, te voelen, het is aan jou om te begrijpen dat het zonllcht al onze schaduwkanten in het licht zet, dat alles nu in balans mag komen. En dat doe je in dit lichaam, hier op deze plek, hier als mens.

Wil je meer weten, opschonen en werken aan alle delen van jezelf waardoor je in die realisatie kunt komen van het opkomende en expanderende bewustzijn, duik dan diep in alle innerlijke kennis en wijsheid die je in je draagt. Voor mij is het faciliteren van Quantum Healing en Introspective Hypnosis de weg naar binnen, maar er zijn ongetwijfeld nog veel meer manieren. Dit is mijn manier, ik zoek niets meer buiten mijzelf. Voel je vrij om mij te contacten om te zien waar jij staat en op welke manier jij diep in jezelf kunt duiken.



Met dank aan George kavassilas voor de ontmoeting in wat echt is.

IT IS TIME to invest in your awakening Let the SUN SHINE

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Who are YOU?

bottom of page