top of page

Quantum Healing Deep Diving Traject 

De ervaring leert inmiddels dat wanneer je eenmaal een QHHT® sessie hebt ervaren het lastig is om deze kennis en wijsheid verkregen uit de sessie in het dagelijks leven te integreren. Dit omdat we volledig vast gehouden worden in onze mind doormiddel van structuren, programmeringen en overtuigingen die aanwezig zijn in onze 3D wereld. Het herinneren wie je ten diepste bent vraagt om focus en aandacht, een way of life. Omdat ik voel dat het mijn missie is om anderen te helpen in het volledig ontwaken en het expanderen van het bewustzijn voorbij deze realiteit bied ik met veel liefde het Quantum Healing Hypnosis Deep Diving Traject aan. 

Scherm­afbeelding 2024-05-22 om 20.55.54.png

Herinneren 

Het Is Eenvoudig.Hoe uitdagend dit ook mag klinken, de realiteit is dat de waarheid gewoon in ieder van ons zit, we hebben het allemaal! De sluier gaat nu omhoog, dus blijf trouw aan je soevereine geest, want de ware, natuurlijke en organische kennis van het leven stijgt van diep in je naar de oppervlakte. Herontdek de eenvoud van het pad naar je Hart en Ziel waar de ware kennis van het leven schuilt en na verloop van tijd zul je alles onthouden!

 QHHT® Deep Diving Traject 

Een QHHT® Deep Diving Traject zal bestaan uit een drietal sessies.  In deze sessies duiken wij samen in jouw Heart Soul Essence en reizen we via het bewustzijn in jouw essentie om helder te krijgen wie je bent, waarom je hier bent, wat je hier komt doen en waar je naartoe gaat. ​In dit traject plannen wij samen deze intense reis. Waarbij je die ondersteuning ervaart die nodig is waardoor je makkelijker alle inerlijke kennis en wijsheid te integreren. Echt ontdekken wie je ten diepste bent, geeft je helderheid, vrijheid empowerment en authenticieit. Precies dat wat je nodig hebt in deze bijzondere tijd waarin jij geïncarneerd bent hier op deze planeet Aarde. Je leert ontdekken wat jouw thematieken zijn, jouw kwaliteiten en met welke anderen jij op soul-level een overeenkomst hebt. Het is juist deze informatie die jouw weer terugbrengt naar jouw essentie waarin jij gaat begrijpen waarom jij hier bent.  Het QHHt® traject  start met een volledige dagsessie en vraagt in de aanloop naar de volgende sessie jouw aandacht en focus waarin je je weer voorbereid op de volgende sessie. De vragen komen voort uit deze eerste sessie en zullen steeds meer verdieping brengen in jouw reis. Indien je kiest voor dit pakket plannen we alle drie de sessies in de  maanden die volgen, een traject zal dus in 3 maanden worden doorlopen. ​ 

 

QHHT® Deep Diving Traject biedt 3 sessies a 12 uur kosten voor dit traject bedragen €850 incl BTW

 1ste QHHT dagsessie  5 uur

2de QHHT vervolgsessie  3 uur

 3de QHHT vervolgsessie  3 uur​​

 

Indien je wenst kun je na afronding van het traject  losse vervolgsessies bijboeken, de kosten voor een vervolgsessie bedraagt  €250 euro.  Betalling van het QHHT Deep Diving Traject is direct na inplannen van alle data. Mocht in het traject een van de datums door omstandigheden moeten worden verplaats dan kan dit in overleg. Maatwerk is in dit traject belangrijk. 

bottom of page